جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024

دومين کارگاه آموزش خانواده، ویژه طلاب نومزدوج اهل سنت استان های خراسان در مشهد برگزار شد.

به گزارش سرويس استان هاي مركز خبر حوزه، در این کارگاه یک روزه که به منظور آشنایی با مسائل خانواده و راه های ارتباط مؤثر آن در حسينيه سادات رضوي مشهد برگزار شد، دکتر طهان پور، از مشاوران مرکز مشاوره حوزه علمیه خراسان درباره راه های برقراری این ارتباط و چگونگی تفاهم همسران در دوران زندگي، به ایراد سخن پرداخت.

وی با اشاره به این که همه انسان ها به غذای روحی و روانی ابراز محبت نیازمند هستند، اظهارداشت: وفاداری و تعهد نسبت به یکدیگر و پرهیز از نگاه های آلوده از دیگر مسائلی است که همسران باید به آن توجه داشته باشند.

طهان پور همچنین با بیان این که همسران باید بیان کننده خوبی های خود باشند، بر لزوم مشورت متقابل زوجين در زندگی تأکید و خاطرنشان کرد: نتیجه مشورت موجب تقسیم شادی ها و یا ناراحتی ها می شود.

وی در ادامه نگرش زیبا به زندگی، ابراز دلتنگی برای یکدیگر، ارتباطات سازنده باهم و گوش دادن فعال به سخن طرف مقابل وارتباط چهره به چهره را از امور قابل توجه در رفتارهای متقابل زن و مرد برشمرد و يادآورشد: عیب جویی، سرزنش، شِکوه، گلایه، نق زدن، تحقیر و تهدید، هفت عامل مخرب در زندگي مشترك خانواده است كه با بيان نقاط منفي يكديگر ايجاد مي شود.

در ادامه این مراسم، مولوی احمد صارمي، مدرس حوزه علميه اهل سنت تربت جام، با اشاره به سالروز ولادت حضرت زهرا(س) و نامگذاري روز مادر و زن، ضمن بيان فضائل و خصوصيات شخصي و اجتماعي حضرت فاطمه (س)، ابرازداشت: اين بانوي بزرگ اسلام به عنوان پاره تن رسول خدا معرفي شده اند و پيامبر اكرم (ص) نيز به ايشان احترام مي گذاشت.

وي خاطرنشان كرد: رسول خدا(ص)، دليل نامگذاري "فاطمه" را اينگونه بيان نموده اند كه فرشته وحی برای ايشان پیام آورد که: این دخت گرانمایه در زمین، «فاطمه» نامگذاری شد، چرا که پیروان راستین او از آتش دوزخ در امان داشته شده‌‌اند.

گفتنی است در این کارگاه آموزشی كه به همت دفتر امور اهل سنت استان هاي خراسان، مركز مشاوره حوزه علميه خراسان و مركز خدمات اين حوزه برگزار شد، 70 زوج جوان از طلاب اهل سنت استان های خراسان حضور داشتند.

الگوی زندگی دینی را به دنیا نشان دهیم

بر پایه این گزارش، حجت الاسلام نصراله پژمان فر، معاون پژوهش حوزه خراسان نیز طی سخنانی در دومين کارگاه آموزشی خانواده طلاب اهل سنت استان های خراسان، گفت: امروز بايد سرعت ارائه الگوي ديني به مردم دنيا افزايش پیدا کند.

معاون فرهنگي جامعه المصطفي العالميه مشهد، همچنین به ايجاد فرصت حضور دانش هاي اسلامي در مراكز علمي كشور اشاره كرد و گفت: اين امر به خاطر نياز مردم دنيا به ارائه الگوهاي اسلامي و ديني مي باشد.

معاون آموزش و پژوهش حوزه علميه خراسان در ادامه ابرازداشت: اين محور اسلامي و ديني بايد در دنيا مطرح شود چرا که در غير اين صورت نمي توان الگوي خوبي را ارائه داد.

وي با تأكيد بر اين كه انقلاب اسلامي مي تواند مدل و الگوي دين مدارانه در جوامع بشري ارائه کند، گفت: در دهه 50 دو قطب شرق و غرب، به عنوان الگوي جوامع بشري بودند و این در حالی است که انقلاب اسلامي ايران الگوي ديني جديد را در جهان مطرح کرد.

حجت الاسلام پژمان فر همچنین با بيان اين كه اگر فرصت ها را در جهت عبادت و اطاعت خدا قرار دهيم، در مسير كمال و سعادت پيش خواهيم رفت، اظهارداشت: ازدواج به عنوان وسیله اي براي تعالي انسان، از جمله فرصت هايي مي باشد كه در آيات الهي به آن اشاره شده است.

معاون آموزش و پژوهش حوزه علمیه خراسان تاکید کرد: زندگي مشترک موفق، زندگي است كه با آرامش همراه باشد و در مسير اطاعت خدا به يكديگر كمك نمايند.

وی در خاتمه با اشاره به بحران هاي خانواده در جهان امروز بیان داشت: اگر امروز بخواهيم براي زندگي سالم و موفق، الگويي ارائه دهيم، بايد خدامحوري و اطاعت از دستورات الهي در دوران زندگي را مورد توجه و تاکید قرار داد.

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha